Mawoo is gespecialiseerd in het bouwen van complexe applicaties. Wij houden ervan om onszelf uit te dagen bijvoorbeeld webshops, voorraad systemen op maat, etc. Ook zijn bedrijf- en persoonlijke websites gewoon welkom.

Door gebruik te maken van de laatste technieken om tot een top resultaat te komen. Ons werk bestaat voornamelijk uit de ontwikkeling van uw idee of product. Zo blijven wij gefocust op één deel waardoor uw project sneller is afgerond.

Werkwijze

 • Kennismaking
  Voor elke goede samenwerking komt een goed gesprek. Hieruit kijken wij wat uw wensen zijn en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

 • Concept & design
  De basis van elke website, app of webapplicatie is een sterk concept. Het maakt niet uit of u een volledig uitgedacht concept, of een basis-idee voor het product heeft. Wij denken in samenwerking met Steenwolk graag met u mee om alle aspecten van het concept duidelijk te krijgen.
 • Development
  Wanneer u volledig tevreden bent over het design, starten wij met de ontwikkeling van uw website of webapplicatie. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor het product een lange levensduur heeft en vernieuwende functionaliteiten kan bevatten. Mocht er sprake zijn van een aansluiting op uw huidige systeem, dan is dat voor ons geen probleem.
 • Oplevering
  Als het product volledig voltooid is en goed werkt op alle ondersteunde platforms, is het tijd voor de lancering.

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact op voor een gesprek. Bel naar 06-51355588 of mail naar info@mawoo.nl. Of gebruik het contact formulier.

Over Mawoo

Mawoo is gespecialiseerd in het bouwen van complexe applicaties voor uw bedrijf op het internet.

Contact

U kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. U kunt ons via e-mail bereiken via het contact formulier

Mawoo Nederland
Weena 185,
Rotterdam, Nederland

E-mail: info@mawoo.nl
Tel: +31 6 513 555 88